Magnetiske Kugler - Hvid

199,00 kr.

216 stk magnetiske kugler i hvid. Leveres i en tinbeholder. 

Antal
På Lager

 

Dine oplysninger er sikre hos os

 

Levering indenfor 2-5 hverdage

 

14 dages returret

Magnetiske Kugler i hvid

Magnetiske kugler og generelt magnetisk legetøj er et stort hit hos især børn. De kan fungere som et alternativ til iPaden, som i dag tager meget af børns tid. Magnetiske kugler er med til at udvikle børns motorik og kreativitet. Der er ingen grænser for, hvad man kan bygge og de er oftest anledning til sjov i flere timer.

Du har mulighed for at vælge størrelse på dine magnetiske kugler. Vi tilbyder 3 forskellige størrelser: 3mm, 5mm og 7mm

Vi anbefaler 5mm til de fleste, da det er denne størrelse hvor det er nemmeste at arbejde med magnetkuglerne. Hvis du dog ønsker større eller mindre end 5mm har du muligheden for dette.

De magnetiske kugler i hvid er unikke, da du får hele 6 farver at lege med. Du kan bruge disse farver som du ønsker og lave fantastiske ting som halskæder, armbånd og ringe. Derudover er de magnetiske kugler perfekte til at aktivere børn, der kan have problemer med tålmodigheden og holde sig i ro. Især børn med ADHD finder stor tilfredshed og ro ved at lege med magnetiske kugler og magnetisk legetøj. De fleste børn er utrolig fascinerede af magneter og muligheden for at kunne bygge netop lige hvad man har lyst til med de magnetiske kugler, er noget som børn elsker.


De magnetiske kugler fra Magnetica leveres i en lille tinbeholder. Sammen med din forsendelse vil der være et kraftigt kort med, som med fordel kan bruges til at skille de magnetiske kugler fra hinanden, for at opnå den ønskede figur.


De magnetiske kugler er i en størrelse af 5mm, hvilket gør dem små individuelle men i samspil med andre kugler, har de en perfekt størrelse. Magnetiske kugler i eksempelvis 7mm kan være svære for børn at håndtere, da de er meget kraftige. Vi anbefaler derfor magnetiske kugler i 5mm til børn.


Den anbefalede alder for brug af legetøjet er 6 år. Det er altså primært børn i skolealderen som er velegnede til at lege med de magnetiske kugler. Det anbefales, at der holdes opsyn med mindre børn under leg med de magnetiske kugler, da de kan være livsfarlige at indtage. De må under ingen omstændigheder sluges, og hvis dette skulle være tilfældet, skal der straks tages kontakt til en læge og køre på skadestuen med det samme.


De magnetiske kugler kan også gå under andre navne som buckyballs, neodym magneter og magnetiske bolde.